Daruri de Paște din partea Parohiei ,,Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Comănești

0
39

În zilele de 29 și 30 aprilie 2024, preoții Vasile Ropotoaia și Costinel Milon de la Parohia ,,Sfântul Arhidiacon Ștefan” din orașul Comănești, Protopopiatul Moinești, au organizat o acțiune social-filantropică pentru 35 de familii din localitate, continuând tradiția ca în fiecare an să ofere un strop de alinare celor aflați în nevoie.

În contextul anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor, în Săptămâna Mare, au fost vizitați în special cei suferinzi la domiciliu dar și alte categorii de persoane defavorizate. Au fost oferite alimente de calitate dar și produse de igienă personală. Dincolo de aspectul material, acțiunea a avut scopul de a aduce mângâiere sufletească, dragoste părintească și comuniune prin interacțiunea emoționantă dintre slujitorii Sfântului Altar și credincioșii încredințați spre păstorire.

            ,,Ca de fiecare dată, e o bucurie să ne revedem cu creștinii noștri dragi. Orice cuvânt, zâmbet sau îmbrățișare ne apropie și ne îmbogățește pe toți. Astfel ne încărcăm sufletește și primim curaj pentru a depăși diferitele obstacole sau încercări ale vieții” a adăugat părintele Costinel Milon.