Flori pentru mămici în Protopopiatul Moinești

0
28

Vineri, 8 martie 2024, de Ziua Internațională a Femeii, Protopopiatul Moinești în colaborare cu Asociația cultural-filantropică Theoforos Moinești, au oferit flori tuturor doamnelor – cadre medicale și mămici – din Maternitatea Spitalului Municipal de Urgență Moinești.

Părintele protopop Costel Mareș a mers la Maternitatea Moinești și a oferit daruri doamnelor din această instituție dedicată vieții și sănătății. Cadrelor medicale  părintele le-a oferit o floare și o iconiță, iar tinerelor mămici aflate în maternitate a oferit în plus kit-uri igienico-sanitare, în semn de recunoștință pentru rolul lor important în societate. Aceste kit-uri sunt donate de către TZMO România prin intermediul părintelui consilier Ilarion Mâță.

Luna martie este supranumită Luna pentru Viață, iar acest frumos eveniment petrecut în această zi deschide seria activităților închinate Vieții. Următorul pas va fi la Marșul pentru viață organizat de Protopopiatul Moinești în orașul Comănești, în data de 24 martie 2024, în ajunul sărbătorii Bunei Vestiri.