Ziua copilului in Parohia Berești-Tazlău

0
70

Sâmbătă, 1 iunie de Ziua Internațională a Copiilor, s-a desfășurat o frumoasă activitate dedicată celor mici sub coordonarea părinților slujitori din parohie, părintele Popa Daniel și părintele Baciu Bogdan.

Întâlnirea a început la ora 12 cu o rugăciune a ierarhului nostru, Înaltpreasfințitul Ioachim, alcătuită special pentru ei și a continuat până spre seară cu o multitudine de activități, printre care amintim atelierele tematice, jocuri, dansuri și film iar la final au avut parte de o gustare binemeritată și multe dulciuri.

La această activitate, ce s-a desfășurat sub motto-ul alcătuit de cei mici – ,,Copilăria e valoroasă, Dumnezeu ne-o face frumoasă”, au participat aproximativ 100 de copii care s-au bucurat din plin de aceste câteva ore petrecute împreună sub ocrotirea lui Dumnezeu.

 În cadrul acestei întâlniri a fost prezent și părintele inspector eparhial Vlad Țuțurlan, un prieten al copiilor, care a transmis mesajul Înaltpreasfințitului Ioachim felicitându-i pe ce mici că au ales să fie în această zi împreună în jurul Bisericii lui Hristos.

 Toate activitățile s-au desfășurat cu sprijinul și implicarea unor tineri voluntari inimoși din cadrul ASCOR Bacău.